Ladda ned Personligt brev som PDF.

Er nya interaktionsdesigner?


Jag älskar utmaningar, har bra betyg men vitsorden är få till antalet än så länge eftersom jag nyligen avslutat mina studier vid Malmö Högskola. De senaste tre åren har resulterat i en kandidatexamen inom Interaktionsdesign, och dessförinnan en kandidatexamen i Strategisk Kommunikation vid Lunds Universitet.

Om ni letar efter någon som kan bidra till att sticka ut i förhållande till konkurrenter har ni en glimrande kandidat här i mig. Min analytiska förmåga i kombination med en kreativ gränslös fantasi kan resultera i innovativa koncept och idéer. Då min repertoar omfattas av alltifrån  serietecknande till speldesign har jag utvecklat ett öga för både grafiska uttryck och användarvänliga lösningar.

När det kommer till att arbeta i team har jag erfarit detta under många års studier samt under vårens anställning. Under min tid på Plotagon tillhörde jag främst marknadsteamet och mitt arbete gick ut på att skapa grafisk material för exempelvis sociala medier och App Store. För att göra detta behövde jag arbeta med fler avdelningar för att synka vad som skulle göras och när det skulle vara klart. Jag skulle själv beskriva mig som en kameleont inom ett team – jag har förmågan att ta en ledarroll samtidigt som jag kan vara en aning mer passiv och låta någon annan styra skeppet.

Som person är jag nyfiken, analytisk, kreativ och full av energi och positiva vibes! Jag älskar grafik och är en riktigt kreativ nörd. Jag tycker att det är en bra kombo att kunna analysera behov, producera material därefter och att sedan utvärdera hur materialet tas emot och används.

Jag hoppas att jag med mitt CV och Personliga brev har fångat er uppmärksamhet och att jag snart hör från er för att diskutera vidare.

Med vänliga hälsningar,

Sandra Petersson